brauszu Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Cześć. Jestem właśnie w trakcie rezygnowania z obecnego kierunku(Geoinformatyka na AGH). I w przyszłym roku akademickim rozważam pójście na geografie, na UJ. Są tu może osoby, które zetknęły się z tym kierunkiem na UJ i mogłyby mi udzielić jakiś szczegółowych informacji? Dodam, że pasjonuje się geografia, a wybór geoinformatyki był nietrafionym pomysłem. Rozważałem również logistyke na UEKu w Krakowie, ale boję się, że będzie znowu tak jak z geoinformatyką, a geografia wydaję mi się dość pewnym dla mnie kierunkiem. Proszę o jakieś opinie, porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Faktycznie warto się kierować zainteresowaniami bo później to tylko kłopot i szkoda czasu i pieniędzy. Co do samego kierunku to mój kolega go kończył na UMK - i pracuje w zupełnie innym zawodzie. Natomiast same studia sobie chwalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...