jacekk Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Wiecie może czy akademiki uczelniane w trakcie wakacji są czynne jako noclegownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaja Metrowska Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Też mam podobny problem. Niedługo mam kilka egzaminów na studiach ni wysypał mi się nocleg. Myślicie, że w takim hotelu mogę liczyć na zniżki studenckie ? 230 zł raczej nie dam - ale za połowę tej ceny rozważyłabym taką możliwość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Z tego co się orientuję to w większości akademików w wakacje można wynająć noclegi i cena z pewnością jest dużo niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martanowa Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ja tani nocleg znalazłam przez portal booker.pl Skupiają kilkanaście hosteli / tanich hoteli i mają ceny studenckie. Można zarezerwować cały pokój albo tylko łóżko w pokoju. Ponieważ byłam sama i nie miałam kasy, zarezerwowałam łóżko i kosztowało mnie to 29 zł za noc! Także jeśli nie macie znajomych we Wrocku, to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANiedzielska Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Większość, ale na pewno nie wszystkie. Niektóe akademiki nie "dorabiają" w wakacje, więc nie w każdym znajdzie się miejsce na nocleg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza3574 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ja jak studiowałam we Wrocławiu to zatrzymywałam się u znajomych, bo nie mogłam znaleźć odpowiedniego noclegu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...