mateuszek1797 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Cześć. Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć czy istnieje możliwość zmiany uczelni ? Obecnie jestem studentem 2 roku AWF na Uniwersytecie Rzeszowskim i ze względów osobistych muszę przenieść się do Uczelnie we Wrocławiu gdzie chciałbym kontynuować naukę na tym kierunku na AWF Wrocław od 4 semestru. Chciałbym dowiedzieć się na jakich zasadach może dojść do takiej zamiany i czy w ogóle jest możliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Cześć. Wszystko masz w subforum dziekanat są dość dokładnie opisane zasady przenosin między uczelniami. Jeśli pojawia Ci się dodatkowe pytania. To śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszek1797 Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Niestety jest napisane, że przenosiny są możliwe wyłącznie na początku roku akademickiego, to zamykałoby temat, bo mi zależy na zmianie po 3 semestrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 nie, możesz się przenieść po każdym semestrze, ale to już jest zapisane w regulaminie uczelni. Poczytaj dobrze. Wszystko zależy od zgody dziekana i różnic programowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...