lukhash Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Cześć. Szybkie pytanko. Czy są jakieś "legalne" prawnie systemy nauki pracy oprócz stażu? Da się np. Pracować w jednej firmie zawodu X i uczyć się w innej firmie zawodu Y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Tak. Praktyka, staż, praca dorywcza czy sam system szkoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamira Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Dla chcącego nic trudnego, ale nie oszukujmy się, pracując w jednej firmie na przykład pięć dni w tygodniu, niewiele czasu zostanie na szkolenie się w innym zawodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuuzia01 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Ja wybrałam staż i to mogę polecić wszystikm. Jednak to nie było parzenie herbaty czy wysyłka listów tylko konkretne zadania. Na początku nie było łatwo ale z czasem dalam rade i to mialo wpływ na moje zycie zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...