Angelika Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Kto wybiera sie z Was do Warszawy na studia sam/a? Moze ktos poszukuje z Was wspolkatorki ;p ?Prosze o liczne wypowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz_klimq Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ja się wybieram. Zastanawiam się pomiędzy Katowicami a Warszawą Może akurat uda nam się zamieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ja się wybieram. Zastanawiam się pomiędzy Katowicami a Warszawą Może akurat uda nam się zamieszkać? ale bardziej Warszawa czy Katowice? I na jaki kierunek lub na jaka uczelnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek45 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 warszawa jest chyba najdroższym miastem jeśli chodzi o wynajmowane pokoje dla studentów, przez kilka lat płaciłem po 750 zł plus rachunki i podobno to była dobra okazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalu Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Jeśli jeszcze ktoś szuka mieszkania, a nie chce mu się bawić w osobiste przeglądanie ofert, to polecam jeden serwis: http://www.dobreoferty.info. Sam znalazłem tam mieszkanie w dobrej okolicy, a z domu wyszedłem tylko raz, żeby je obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka Leśniewska Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tak przeglądam ofery wynajmu w Warszawie na ihouse http://www.ihouse.pl/warszawa/wynajem/mieszkanie i muszę powiedzieć, że jest w czym wybierać Mój brat w ubiegłym miesiącu znalazł dwupokojowe mieszkanie za 1500 z opłatami w centrum miasta. W stolicy standardem jest około 700-800 zł za pokój. Chociaż spotkałam się i z takimi sytuacjami, że płacili nawet 1000 czy 1200 zł. Wszystko zależy od lokalizacji i standardu. Najtańśze są raczej na Bielanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...