Okamii98 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Hej, może tu ktoś mi odpowie na nurtujące mnie pytanie. Na stronie uniwersytetu nie mogę znaleźć żadnych informacji na ten temat. Mianowicie podobno jak ktoś ma taki sam wynik z wyszczególnionych przedmiotów, to patrzą na podstawe z Polskiego i kto ma lepiej tego biorą. Nie wiem czy to prawda. Zastanawiam się czy to znaczy, że znowu muszę podchodzić do Polskiego pisemnego bo napisałam na jedyne 40%, a skoro Polski się liczy to boje się, że pomimo wysokiego wyniku z Studia na kierunku biologia i Angielskiego R nie dostane się za rok na fizjoterapie ;/ Chciałabym uniknąć poprawiania tego przedmiotu. Co o tym sądzicie? Mam jakieś szansę bez poprawy. a może to nie prawda? Dziękuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Zapytaj w dziale rekrutacji. Przecież to nie jest pytania na którą musisz znać odpowiedź w ciągu 5 min. Są też zasady rekrutacji i wszystko tam opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okamii98 Opublikowano 17 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Eh, a mógłbyś mi powiedzieć czy Twoim zdaniem z takimi wynikami dostałabym się na fizjo? Polski p - 40% studiuj matmę p - 36% Angielski p - 56% Angielski R - 80% Biologia R - 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 pytanie do działu rekrutacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...