Acrcher Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Nazywam się Maciek. Jestem tegorocznym maturzystą. Interesuje mnie szeroko pojęta nauka, geografia, historia oraz Filmoznawstwo -studia, literatura i anime/manga. Zawsze pasjonowało mnie odkrywanie nowych nieznanych mi rzeczy i pragnę pogłębić swoją wiedzę. Pozdrawiam wszystkich :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PannaPierniczkowa Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Witaj! O jakich studiach myślisz? Jakie miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Cześć Mamy nadzieję, że odnajdziesz tutaj dużo cennych wskazówek:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymka Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Witamy Cię na forum! Też jestem z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...