Elena Michalak Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Chciałam założyć konto, jednak mam pewne wątpliwości, otóż pojawia się komunikat Dla każdego zgłoszenia należy wybrać właściwą hierarchię (pierwszy kierunek, drugi kierunek, kolejny kierunek studiów) uwzględniając również zgłoszenia złożone na inne uczelnie. W tym celu należy w części "dane osobowe" wybrać przy danym kierunku opcję "dane osobowe wymagane na tym kierunku" i dalej "edytuj dane osobowe". Na karcie nr 3 należy zaznaczyć wybór. Nie chciałąbym popełnić błędu, a nie wiem czy dobrze to rozumiem. Jeżeli zalogowałam się już wcześniej na innej uczelni to czy powinnam zaznaczyć drugi kierunek ? Może to banalnie głupie pytanie, ale proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgośka Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Chciałam założyć konto, jednak mam pewne wątpliwości, otóż pojawia się komunikat Dla każdego zgłoszenia należy wybrać właściwą hierarchię (pierwszy kierunek, drugi kierunek, kolejny kierunek studiów) uwzględniając również zgłoszenia złożone na inne uczelnie. W tym celu należy w części "dane osobowe" wybrać przy danym kierunku opcję "dane osobowe wymagane na tym kierunku" i dalej "edytuj dane osobowe". Na karcie nr 3 należy zaznaczyć wybór. Nie chciałąbym popełnić błędu, a nie wiem czy dobrze to rozumiem. Jeżeli zalogowałam się już wcześniej na innej uczelni to czy powinnam zaznaczyć drugi kierunek ? Może to banalnie głupie pytanie, ale proszę o pomoc Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale chyba chodzi o to, czy już sudiujesz jakiś kierunek lub jakieś kierunki, a nie czy już gdzieś się logowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...