DepechezVous Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jestem przyszłym studentem chemii i już zastanawiam się nad poszerzeniem swoich horyzontów na jakichś fajnych studiach podyplomowych albo inżynierskich po magisterce z chemii... Myślałem o: - technologia i inżynieria chemiczna i procesowa (podyplomowe) Polibuda - Podyplomówki z zarządzania (licencjat) UW - Podyplomówki z zarządzania i inżynieria produkcji (inżynierskie) Polibuda -------------------------------------------------------------------------------------------------- - inżynieria zarządzania(???) (inżynierskie) Polibuda - tu potrzebuję więcej informacji, z czym to się je itd... :/ -------------------------------------------------------------------------------------------------- Myślę, że najlepszą pracą po chemii jest Podyplomówki z zarządzania, kierowanie w jakimś przemysłem, może założenie własnego przemysłu??? - też jakie są drogi zawodowe, proszę doradźcie mniej więcej :) Ewentualnie jak nie przemysł to może być Kryminalistyka (podyplomowe) na UW POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ ZA WSZELKIE CENNE WSKAZÓWKI !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 O tym jakie SP warto wybrać dowiesz się z doświadczenia lub zapotrzebowania przyszłego pracodawcy. Teraz nie warto się nad tym zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...