paula2817 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Witajcie. Mam pytanie. Dostałam list z decyzją dziekana odnośnie przenosin. Nie wyraził zgody, a w uzasadnieniu jest napisane: "Biorąc pod uwagę przedstawione uzasadnienie oraz średnią ocen z dotychczasowego toku studiów, a także kierując się zasadami ..., w tym zwłaszcza ograniczonymi i wyczerpanymi już możliwościami związanymi z koniecznością zapewnienia prawidłowej organizacji procesu dydaktycznego na studiach stacjonarnych oraz wynikami w nauce, odmawiam uwzględnienia przedmiotowego wniosku". Mam szansę w odwołaniu? Jak mogę to zrobić? Proszę o pomoc, jestem naprawdę zdesperowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Moim zdaniem nie masz. Tyle raz mówię na forum ze przenosiny są bardzo trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...