Jakub Majcher Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Witam, jestem zainteresowany studiowaniem jestem po technikum elektronicznym , szukam jakiegos fajnego ciekawego kierunku myslalem o polibudzie i jakas elektronika i telekomunikacja ale nie wiem czy sobie poradze z tym kierunkiem bo wymaga duzo nauki napewno, czekam na wasze propozycje, myslalem tez o jakims marketingu badz zarzadzaniu , ale czekam na wasze propozycje ;) preferowane uczelnie na terenie katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 o ja... nie wiedziałem, że jestem sklepem:) czego Pan sobie życzy? w plasterkach? Czekam na Wasze propozycje;) nie mogę przestać się śmiać. Bierz Pan medycynę albo nie, weź prawo bo modne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 poczytaj forum, było wiele na temat takich kierunków których potencjalnie mógłbyś szukać. Studiów się tak nie wybiera. To Ty masz wiedzieć co Cię interesuje, a nie ktoś z ulicy ma Ci coś zaproponować. Ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...