Michał007 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Od dłuższego czasu przyglądam się uczelniom prywatnym które jak myślę jako jedyne mi zostały, jednak opinie o nich są bardzo rozbieżne i sam już nie wiem co o tym myśleć. Większość z nich była oznaczana jako "maszynka do pieniędzy", także jakie uczelnie prywatne moglibyście szczerze polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Szczerze. W jakiej miejscowości? Co jest dla Ciebie ważne? Uczelnie prywatne mają to do siebie że to Ty wybierasz co Ci pasuje. Ktoś chce zrobić małym kosztem dyplom to zrobi. Ktoś chce sie nauczyć to też się nauczy. Każda uczelnia w naszym systemie to maszynka do zarabiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał007 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Nie szukam koniecznie w obrębie swojej miejscowości więc z tym nie ma problemu. Szukam czegoś co będzie mnie interesować więc patrze raczej na kierunki ekonomiczne. Chce po prostu zmniejszyć liczbę uczelni którymi powinienem być zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Uczelni w Polsce jest kilkaset. Poświęć trochę czasu i jedź do wybranych uczelni i je sprawdź. Idź na dni otwarte i targi edukacyjne..poczytaj forum bo o wielu uczelniach było wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...