kacperr Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Witam. Dostałem się na AiR na Politechnice Gdańskiej(WEiA), jednak teraz zmieniłem zdanie i chciałbym dostać się jakoś na Elektronikę i Telekomunikację, którą miałem niżej w preferencjach(progi na ten kierunek były niższe). Gdy zadzwoniłem na politechnikę dostałem informację, że bez problemu można się odwołać, a mam sporo punktów więcej, więc wymogi spełniam. Problemem jest natomiast to, że gdy zajrzałem na stronę politechniki, napisane jest, iż takie odwoływanie się jest niemożliwe. Czy te informacje na stronie są tylko "straszakiem", żeby zniechęcić do odwoływania czy zostałem wprowadzony w błąd podczas rozmowy? Zastanawiam się również czy jeśli nie mogę się odwołać to jest jakaś szansa na to, że będzie dodatkowy nabór na ten kierunek we wrześniu? Może ktoś wie jak to wyglądało w poprzednich latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Możesz się odwołać. Napisać od razu pismo o przeniesienie ale musisz robić to szybko. Póki mają jeszcze osoby na listach rezerwowych. Jeśli mają wszystkich na tym kierunku to też mogą Cię nie przyjąć bo już może nie być miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedropl Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Dzień dobry, Chciałbym dowiedzieć się jak powinno wyglądać takie odwołanie i co powinno się w nim znaleźć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Było na forum. Poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutka Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...