Nandrea Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Hejka. planuję kupić mężowi na imieniny jakąś elegancką biżuterię typu łańcuszek lub jakiś sygnet. Szukam właśnie na internecie jakiejś stronki, na której zamówie, ale nic ciekawego nie znalazłam. Czy zamawialiście coś takiego może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 I od tego jest forum o studiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Ale to hydepark... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Ale to ukryty spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzyga Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 O czym więc rozmawiamy na hydepark? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziobog Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Po to jest hydpark na forach, żeby spamować, lepiej tu niż w normalnych działach. Z drugiej strony sporo studentów tak sobie dorabia. Sam to robiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 W dniu 18.01.2020 o 11:00, bodziobog napisał: Po to jest hydpark na forach, żeby spamować, lepiej tu niż w normalnych działach. Z drugiej strony sporo studentów tak sobie dorabia. Sam to robiłem. Masz rację, lepiej niech tutaj piszą. Komu się nie podoba- niech nie wchodzą w Hydepark. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...