dawlis1427 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Tak jak wyzej. Glownie chodzi mi o Uniwersytet w Bialymstoku i SGH. Na tym pierwszym wchodza w gre studia dzienne a na drugim zaoczne. Kierunek na UWB jest taki jaki mnie satysfakcjonuje i interesuje ale moge miec to samo tyle ze na zaocznych studiach i na lepszej uczelni. Tak samo wwa bardziej mnie satysfakcjonuje jako miasto i mozliwosci i bardziej chcialem właśnie tam sie uczyc. Jak to wyglada czy oplaca sie wybrac lepsza uczelnie w Warszawie i naukę w weekendy czy slabsza w Białymstoku i normalne studia dzienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Zdecydowanie SGH niestacjonarnie. Da Ci to duże szanse jeszcze złapać doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawlis1427 Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 W dniu 16.07.2018 o 15:46, Łukasz napisał: Zdecydowanie SGH niestacjonarnie. Da Ci to duże szanse jeszcze złapać doświadczenie. Okej a mozesz mi jeszcze pomoc w jednej sprawie zeby nie.zakladac nastepnego wątku. Otoz chodzi o to ze jutro mam wyniki z pw z 2 tury i jesli mnie ni3 przyjma nie wiem co mam robić bo na uwb tylko do czwartku mozna dowozic swiadectwa a narazie tylko tam sie dostałem a wyniki z 3 tury z pw i z jeszcze innej szkoly do ktorej skladalem sa 23 lipca i na obydwie te uczelnie brakuje mi po 1 pkcie. Jesli sie nie dostane jutro to moge zlozyc świadectwo na uwb i jesli dostane sie w poniedziałek to po prostu jechac do bialegostoku i te świadectwo zabrac czy tak nie da rady. Jak to wygląda? Na uwb trzeba od razu oryginal nwm jak jest z innymi uczelniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 A czytałaś forum? Bo codziennie ludzie o to pytaja. Temat walkowany. Tak możesz zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawlis1427 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 18 godzin temu, Łukasz napisał: A czytałaś forum? Bo codziennie ludzie o to pytaja. Temat walkowany. Tak możesz zabrać. Oki dziękuję bardzo A tak jeszcze dodajac bede musial cos pisac w zwiazku z tym ze chce przeniesc papiery czy po prostu ide do szkoly i je zabieram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Idziesz i zabierasz na miejscu wypisujesz kartkę o rezygnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...