evepau Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 - Czy jeśli dostałam sie w pierwszym naborze na jeden kierunek studiów a teraz nie jestem niego pewna i chciałabym z niego zrezygnować ( nie składałam jeszcze dokumentów) to czy jeśli będzie drugi nabór na wolne miejsca na innych kierunkach to będę mogła wziasc udział w naborze ? - Czy jeśli złoże dokumenty już na uczelnie to później będę mogła zapisać się w drugim terminie na inny kierunek na którym są wolne miejsca ? a z tego pierwszego zrezygnować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mala141414 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Tak, będziesz mogła zrezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Przed napisaniem posta poczytaj forum bo było milion razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...