Asia2509 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Hej! Co sądzicie o kierunku studiów gospodarka turystyczna? Może ktoś studiuje? Myślicie, że będzie po tym praca? Potrzebuje pomocy bo waham się między dietetyką a własnie tym kierunkiem. Proszę o pomoc! ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
challenginggirl Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Gdybym to ja miała wybierać, wybrałabym dietetykę. Coraz więcej osób dba o siebie, korzysta z usług dietetyków itd. Gospodarka turystyczna kojarzy mi się raczej ze studiami pt. "wszystko i nic". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia2509 Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 niby tak, ale słyszałam z wielu źródeł że na rynku pracy jest juz przesyt dietetyków i z pracą jest coraz gorzej, a co dopiero bedzie za 5 lat :/ wydaje mi sie tez ze po gospodarce turystycznej jest o wiele wiecej mozliwosci rozwoju, znalezienia pracy, nawet niekoniecznie w turystyce, bo są to jednak studia na uniwersytecie ekonomicznym. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Jeśli kierunek jest zgodny z zainteresowaniami to idź. Studia pracy nie dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...