maturzystka2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Cześć Mianowicie z dzisiejszej rekrutacji jestem na liście rezerwowej na zarządzaniu na UW. Mam jakieś szanse na dostanie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
challenginggirl Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Skoro jesteś na liście rezerwowej, to zawsze jakaś tam szansa jest, choćby teoretyczna. Napisz coś więcej, którą masz pozycję na liście rezerwowej i ile osób ogółem przyjmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Ale to jest wróżenie z fusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maturzystka2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Jestem ponad 1500 :/ a limit jakiś 330 Jestem załamana totalnie, jak nie Podyplomówki z zarządzania, to nie wiem na prawde co robić z życiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Idź na Podyplomówki z zarządzania na prywatną uczelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maturzystka2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Tak bym zrobiła, ale mam kasy, żeby opłacać prywatną uczelnie takie moje realia Nie mam* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin324 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Nie ma szans, że się dostaniesz. Jest 240 miejsc jak coś. Ja jestem 80 na liście i nie wiem czy się dostane a ponad tysiąc to szanse jak w totku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maturzystka2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Nie wierze, że tyle chętnych było na ten kierunek, 80 na liście rezerwowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Przecież możesz iść na studia niestacjonarne i pracować. Wówczas na wszystko wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maturzystka2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Chciałabym uczyć się na studiach stacjonarnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maturzystka2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Ktoś doradzi co począć, gdy się nie wie co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Trzeba dostosować swoje plany do możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maturzystka2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Rozumiem, a co wtedy gdy nie mogę dostosować swoich planów do możliwości? studia zaoczne nie wchodzą w gre, prywatne tym bardziej, potrzebuje zakwaterowania w akademiku przy czym na stacjonarnych miałabym stypendium socjalne a na zaocznych gdzie? stancja jest nie dla mnie. Koszty utrzymania jakies 1000 zł lub więcej wyszłabym na zero, totalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Można zrobić rok przerwy i poprawić maturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maturzystka2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 O tym myślałam przez kilka dni, mature poprawiam na pewno. Rozmawiałam z rodzicami twiedzą, że powinnam złożyc na cos innego w innym miejscu, gdzie łatwiej się byłoby dostać, jak np. w Lublinie, gdzie siostra z niewysokimi wynikami bezproblemowo się dostała. Wybrałam Wawe ze względu na większe możliwości. Troche boje się, że przez ten rok troche się uwstecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Ludzie studiują w wieku 40 lat. Bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...