KrzysieeQ Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Dzisiaj zostały ogłoszone wyniki rekrutacji na wydział politologii na UW. Mając 55,96 punktów jestem na 41. pozycji na liście rezerwowych, 18 lipca ukaże się informacja o przesunięciach na liście. Moje pytanie jest następujące: czy mam jeszcze jakąkolwiek szansę na dostanie się na ten kierunek? Piszę, ponieważ jestem niesamowicie zestresowany, wszystkie informacji od studentów tego kierunku będą przydatne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 A skąd nam to wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysieeQ Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Może nie akurat Tobie, ale na pewno na tym forum jest paru studentów politologii, którzy mieli doświadczenia rekrutacyjne w zeszłych latach. Także sceptycyzm nie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Na miejscu. Bo co rok jest inaczej a już szczególnie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 @Łukasz dlaczego w tym roku jest szczególnie inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Poczytaj forum. Są zmiany w finansowaniu uczelni i nie płaci się już od łba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 @Łukasz a to jak rok temu już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Nie. Dopiero w tym roku wiadomo jak to ma wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil95 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Co roku wielu się nabiera, zmarnowałem studia na Politologii UW. Nie ma pracy, poziom bardzo wysoki, a nic się z tego nie ma. Nie warto tam iść, w 2019 ten kierunek to absurd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...