Makesh Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Cześć i czołem, powodzenia dla innych przyszłych studentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitaj Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Witam Serdecznie Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitaj Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Witam Serdcznie Wszystkich. Jestem tegorocznym maturzysta po technikum informatycznym z roz.mat. Zlozylem papiery na URz. na kierunek informatyka i ekonometria. Czy koś z Was studiuje na tym kierunku. Jak jest? Cieżko? Slyszalem ,ze duzo matmy. Co wiecej o studiowaniu tego kierunku. Dostalem sie na PRz na elektronikę i telekomunikację / trochę mnie to nie rajcuje/. Nie dostalem na informatkę. Co wybrać? Mysle o tej informatyce i ekonometrii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Witaj na forum. Napisz proszę w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...