Patrykxxx Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Witam, dostalem sie na logistyke na umcs oraz jestem 17 na liscie rezerwowej na logistyke na prz(jest 90 miejsc mysle ze jest szansa aczkolwiek mala). Czy moge zlozyc papiery na umcs i wrazie pozniejszego sie dostania z rezerwowki na prz wycofac je z umcs? Bardziej zalezy mi na studiowaniu w rzeszowie niz w lublinie. Jakby ktos sie orientowal czy mam szanse sie dostac niech da znac choc wiem ze to wrozenie z fusow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Było wiel3 razy na forum. Jest wyszukiwarka. Odpowiem od razu bo już Wasze lenistwo mnie wykończy. Tak, możesz przenieść papiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykxxx Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Jednak dostalem sie z listy rezerwowej, czy musze najpierw pojechac do lublina i zabrac papiery zeby zlozyc papiery w rzeszowie, czy moze byc w odwrotnej kolejnosci to zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Obojetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...