mala141414 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Dziś była I tura rekrutacji i jestem jako 40 na liście rezerwowej. Czy mam jakakolwiek szanse aby dostać się w drugiej turze? Jak bywało w ubiegłych latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Szanse sa, bo wiele osob wyniera ta uczelnie jako 2 wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regina Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Witam. Dołączę się do tematu. Ja jestem 81 na liście rezerwowej(oczywiście WUM pielęgniarstwo)...:( Jakie są szanse, że się dostanę, ktoś coś może wie? Kiedy będzie wiadomo o tym czy się jakimś cudem dostanę czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 ??? kto to ma wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regina Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Chciałam znać może jakieś porównanie jak było we wcześniejszych latach czy w ogóle istnieje taka szansa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 co roku jest inaczej, wróżenie z FUSÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mala141414 Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 @Regina Miejmy nadzieje, ze się uda. Swoją droga, ciekawe kiedy będzie II tura bo niecierpliwość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...