przyszlystudent99 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Witam, dostałem się na Informatyke Stosowaną na wydziale GGIOS oraz na Elektronike i Telekomunikację. Mam poważny dylemat bo nie wiem co wybrać. Czy słyszał ktoś coś o tych kierunkach ? Co subiektywnie byście bardziej polecali? Jeśli chodzi o moje zainteresowania to nie idą w strone żadnego kierunku bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Pomysl czym chciał byś się zająć podczas pisania pracy dyplomowej. W końcu będziesz musiał temat zgłębiać 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manyek2112 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Ile miałeś punktów na Stosowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przyszlystudent99 Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Próg był 810 pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...