vonszpon Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Hej, zwracam się do was z prośbą o przedstawienie jak funkcjonuje nauczanie języków i powiedzmy kontynuacja wf-u. Słyszałem, że ze sportem jest tak że ruszają zapisy i wszyscy o północy się rzucają, żeby dostać się na te najbardziej intratne. Czy to prawda? I jaka jest oferta, bo na stronie uczelni nie udało mi się tego znaleźć... Z kolei o językach nie wiem nic - co się dzieje jakby ktoś chciał się uczyć jakiegoś języka od nowa, albo kontynuować język inny niż angielski? Chodzi mi o uczelnie pokroju UW i PW. Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Z wf jest jak piszesz. O językach było wiele razy na forum wystarczy poszukać. Lektorat jest obowiązkowy. Obowiązkowy jest język angielski dodatkowo język nowozytny do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...