maagdaaa Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Jestem studentką III roku na kierunku ochrona środowiska. Parę miesięcy temu stwierdziłam, że nie chcę wiązać z tym przyszłości, chciałabym pracować z dziećmi w szkole (edukacja wczesnoszkolna 1-3) lub przedszkolu. Czy jeżeli po I stopniu moich studiów wybiorę się na studia podyplomowe Edukacja Wczesnoszkolna i Wychowanie Przedszkolne, to wystarczy, aby pracować w tych zawodach? Czy konieczne jest posiadanie licencjata lub mgr z pedagogiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Konieczny jest kurs pedagogiczny. Wykształcenie I stopnia wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutka Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Bez kursu pedagogicznego nie będziesz mogła podjąć pracy z dziećmi. Niestety, takie są wymogi. Jednak, jeżeli będziesz chciała zrobić dodatkowo studia podyplomowe w tym kierunku, osiągniesz dodatkowe informacje, które mogą przydać się w późniejszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...