wojtekmkr Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Witajcie! Jak wiecie dziś są wyniki na AGH i jak widzicie po tytule okazało się, że jestem skończonym kretynem i nie wpisałem wyników matury. Byłem przekonany, że wyniki oni ściągną z tego całego KreM-u, czy jak to się tam zwie. I teraz moje pytanie: Czy na AGH jest druga tura i czy przystępowanie do niej wiąże się z kolejnym płaceniem? Może i głupie pytania, ale w tej chwili jestem tak skonfundowany, że nie umiem sobie na nie odpowiedzieć. Błagam, pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 2 rekrutacja równa się druga opłata. Zadzwoń do działu rekrutacji i zapytaj czy nie można poprawić tego błędu lub się odwołać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekmkr Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jutro dzwonię od 9. Dzięki za odpowiedź. Idę się pochlastać za to gałgaństwo moje. Nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia74f Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Moja koleżanka ma ten sam problem, możesz mi powiedzieć co powiedzieli ci jak zadzwoniłeś? Bo nie wiem czy mamy coś jeszcze próbować robić, bo drugi etap jest do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...