dorian.kondrajczak Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam, Czy nie przystąpienie na maturze do przedmiotu dodatkowego jest efektem dyskwalifikacji podczas rekrutacji ? Przedmioty jakie zdawałem to : Matematyka ,Polski , j.niemiecki -podstawa j.niemiecki - rozszerzony Ubiegam sie o kwalifikacje na kierunek Sport . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Dlaczego? Nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorian.kondrajczak Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Nie napisałem zadnego przedmiotu spośród: biologia ,chemia, wos, fizyka , geografia . Czy to powoduje moją dyskwalifikacje z kierunku sport ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jeśli jest wymagany jeden z tych kierunków to tak. Nie będziesz miał minimum do progu punktowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorian.kondrajczak Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...