Pani.Anna Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Hej wszystkim! Jestem świeżo po maturze, język rosyjski na poziomie rozszerzonym zdałam na 88%. Ogólnie język rosyjski znam b. Dobrze z racji tego ze mam dziadków i dalsza rodzine z Rosji. Od najmłodszych lat jeżdżę i odwiedzam tam rodzine. Moje pytanie do osób studiujących na UW brzmią następująco: 1. Próg przyjęcia na filologie rosyjska zaczyna się od 30pkt. A ja mam 57pkt. Czy mam szanse dostać się? Czy dużo osób w ostatnich latach studiuje właśnie na tym kierunku? Czy są problemy z dostaniem się tam na studia dzienne? 2. Czy egzaminy na 1szym roku są trudne? Jak właściwie wyglądają studia na 1szym roku? 3. Czy ciężko jest utrzymać się na studiach dziennych na uw? z góry dziękuje za odpowiedzi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani.Anna Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Przez pomyłkę napisałam stopień II a miałam na myśli stopień I niestety już nie mogę edytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 1. Nie rozumiem pytania 2. Tak, są trudne. Program idzie dość szybko. Poziom mocno goni 3. Raczej nie. Trzeba być systematycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...