natalia994 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 A więc jako, że w końcu są wyniki matur, a mi poszło dość słabo to mam pare pytań. Czy z takimi wynikami dostanę się na dzienne na fizjoterapie urz? Myślałam też o psychologii, ale nie mam wybranej konkretnej uczelni może ktoś doradzi gdzie miałabym się szanse dostać? Pod uwagę biorę tylko uczelnie publiczne w trybie dziennym. Myślałam też trochę o krymionolgii, ale o tym to raczej mogę tylko pomarzyć XD. biologia r - 18% ang p - 42% pol p - 74% studiuj matmę p - 40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Nie znam dokładnych wymagań w Rzeszowie. Faktycznie na takie kierunki może być trudno się dostać z wynikami które masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 W tamtym roku fizjoterapia byla jednym z najbardziej obleganych kierunkow na uniwersytecie rzeszowskim. Tam przyjmowali z biologia na poziomie 60/70% - to byl prog, mam tam znajomych i na prawde jest to bardzo oblegany kierunek. Jest tez na WSIZ kierunke fizjoterpaia, co prawda uczelnia prywatna, ale oferuja stypendia socjalne, przez co mozna oplacac studia ze stypendium. A jesli chcesz studiowac zeby studiowac to lepiej sobie to odpusc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...