kaczydw Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witajcie. Przeglądając oferty uczelni pod kątem studia.net/informatyka najbardziej spodobała mi się Politechnika Gdańska - choć problem zaczął się w momencie matury rozszerzonej z matematyki... I zacząłem szukać alternatywy "w razie czego". Zainteresowała mnie Informatyka na Akademii Marynarki Wojennej w Gdyni [W cywilu]. I tutaj jest moje pytanie [W Internecie nie mogłem znaleźć bieżących / rzetelnych opinii z ostatnich miesięcy. Czy ktoś z Was ma jakieś informacje / własne doświadczenia jak wygląda tam studiowanie? Czy jest to bardziej " poboczny " kierunek, który nie cieszy się jakimś dobrym poziomem nauczania czy jednak Informatyku na tej uczelni jest porządna i da radę bez wątpliwości później tam zostać do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Znam uczelnie bardzo dobrze i bardzo ja lubię jednak nie mam wiedzy odnośnie tego kierunku na tej uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...