Marzyciel Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Witam, wybieram sie na kierunek informatyka prawdopodobnie programowanie, na uczelnie prywatna tylko nie wiem która w Krakowie wybrac. Wiem ze jest WSEI (informatyka i ekonometria),KA ( IiE) no i chyba jeszcze tylko jest z tego co wiem WSZiB ( informatyka). No i tu mam pytanie, wiem ze byly jakies posty dot tego ale malo co się z nich dowiedzialem. Głównie to mam dwa pytania. Którą uczelnie powinienem wybrać i co z tą ekonometrią, bo czytałem że informatyka z ekonometria to nie informatyka i nie jest się po tym pełnym informatykiem, ze lepiej isc na sama informatyke. Sam nie wiem jak zadecydować. Z góry dzięki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Pojedź na obie uczelnie i sobie porównaj. Zobacz gdzie będzie Ci lepiej pod względem logistycznym, sprawdź zaplecze. Opinie w Internecie zawsze są różne a uczelnie się zmieniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzyciel Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Jak na dostanie się na infe matura słabo mi poszła bo nie potrzebowałem jej dobrze napisać, dlatego teraz zastanawiam się jak wygląda dostanie się na takowe studia. Mimo że uczelnia prywatna to kasa ale czy zwracają uwagę na maturę czy jak to na prywatnych wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Najczęściej kolejność zgłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...