qwer1234 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Hej, Mam pytanie odnośnie studiów na AWF-ie w Krk . Zastanawiam się nad kierunkami wychowanie fizyczne lub wychowanie fizyczne w służbach mundurowych ,chcę wiedzieć czy faktycznie przestrzegana jest tak bardzo punktacja z egzaminów z pływania ,biegania ,koperty i skoku w dal ? Co jeśli ktoś świetnie biega na 800 m ale już gorzej z pływaniem ? Jakie są progi jeśli chodzi o maturę ? Polecacie te kierunki ? jakie są plusy i minusy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Tak. Punktacja jest bardzo surowa. Ten kierunek rozwija samego siebie i musisz zdawać sobie sprawę że praca trenera jest praca 7 dni w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwer1234 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Tak rozumiem wszystko ,tylko chcę wiedzieć czy przestrzegana są te bariery ? bo słyszałam różne opinie co do tego ... jestem osobą bardzo wysportowaną ,jednak moją wiodącą dyscypliną nie jest pływanie ale biegi górskie Jeśli ktoś jest na tej uczelni ,proszę o odp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...