Martyna9595 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Hej wszystkim Jestem już rok po maturze,ale dopiero teraz zdecydowałam sie pójść na studia. Mam pytanie, czy studiował/studiuje ktoś kierunek Filmoznawstwo -studia i sztuki audiowizualne? Kierunek wydaje się bardzo ciekawy. Spotkałam się z pozytywnymi opiniami na temat uczelni, wykładowców itd,ale nikt nie jest na tym kierunku, więc konkretnie o nim nie mam żadnych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaG123 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Witaj Jestem studentka Społecznej Akademii Nauk w Łodzi na tym właśnie kierunku:). Co dokładnie chcesz wiedzieć? Zajęcia są interesujące, dobrze Ci się wydaje. Przede wszystkim dużo się dzieje, co jest równoznaczne z brakiem czasu na to, aby się nudzić. Wykładowcy to ludzie z dużym doświadczeniem, skorzy do pomocy. Ja jestem obecnie na 2 roku. A Ty na jakiej Uczelni studiujesz? Bo chyba zapomniałaś dodać we wpisie;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...