bax123 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Witam ponownie, pisałem tutaj już inż. środowiska ale zmieniłem zdanie, chciałbym iść na leśnictwo czy ktoś ma informacje czy warto to studiować? krążą opinie że bez znajomości i tak pracy sie nie dostanie czy sie ma te studia czy nie... ile w tym prawdy? ktoś ma znajomego leśnika , albo jakiekolwiek informacje? te studia są o tyle "inne od innych " bo praca jest tylko i wyłącznie państwowa stąd moje obawy co do znalezienia pracy... ktoś miał jakiegoś znajomego leśniczego i wie jak wyglada zdobycie pracy w zawodzie? coś słyszałem o jakiś konkursach możecie rozwinąć? bo domyślam się że trzeba być naprawdę dobrym/ mieć znajomości skoro rocznie setki studentów to kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 w tym zakresie mam małą wiedzę. Wiem, że swojego czasu leśnicy to było zamknięte środowisko, ale wiem też, że studia i wyjazdy terenowe studentom bardzo ułatwiały kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bax123 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 rozumiem, dzięki. Czekam na kogoś kto powie coś wiecej o tej państwowej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...