bartekb30 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Dzień dobry, mam takie (chyba) dość nietypowe pytanie. Nie wgłębiając się w szczegóły, mam nieciekawą sytuację na studiach i najprawdopodobniej będę zmuszony do powtórzenia I roku. Zastanawiam się, czy zamiast tego możliwa jest rezygnacja ze studiów i ponowna rekrutacja (na ten sam kierunek na tej samej uczelni). Czy taka osoba będzie w ogóle brana pod uwagę podczas rekrutacji? Nie znalazłem przepisów, które by tego zakazywały. Konkretnie chodzi o UW. Jeśli tak, jak długo może maksymalnie trwać rozpatrywanie podania o rezygnację? Słyszałem o miesiącu- czy to prawda? I czy po pozytywnym rozpatrzeniu będę od razu wykreślony czy też trzeba na takie coś poczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Było wiele razy na forum. Dlaczego nie korzystasz z wyszukiwarki. Odpowiem Ci .... Możesz rekrutować się ponownie. Złóż wniosek o rezygnację i się rekrutuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...