kamiloos99 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Witam. Czy z wynikami 96% z podstawowej matematyki i ok. 70-72% z rozszerzonego angielskiego dostane się na kierunek Finanse i Rachunkowość na krakowski UEK? Matmy niestety rozszerzonej nie zdawałem. Według przelicznika będę miał 128/130 punktów rekrutacyjnych. W tamtym roku, by dostać się z drugiego naboru potrzebne było 136 punktów. Jednak w tym roku rozszerzenia z matmy i angielskiego były dużo trudniejsze , a oprócz tego przewidywana jest większa liczba miejsc, więc mam nadzieję, że progi pójdą w dół. Co o tym myślicie? Jeśli by mi się nie udało to zastanawiam się również nad kierunkiem Rachunkowość I Controlling. Czy ktoś mógłby porównać oba kierunki? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 kierunki poza nazwą się niczym nie rożnią, może specjalizacjami. Co do tego czy się dostaniesz, to tego nikt nie wie. To tylko przypuszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...