kalash34 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Witam Mam dylemat z wyborem studiów interesuje mnie informatyka, jednak nie jestem osobą która bardzo dobrze napisała maturę dlatego zastanawiam się pomiędzy kierunkami wymienionymi w tytule. (na obydwa się na pewno dostanę) Inżynieria obliczeniowa przypomina programem informatykę stosowaną i po jej skończeniu mam tytuł inżyniera. W dodatku AGH słynie z wysokiej jakości takich studiów. Na UJ teoretycznie jest to co bardziej mnie interesuje ale dostaje licencjat oraz słyszałem że Informatyka poza tym topowym wydziałem na UJ kuleje.. Co bardziej opłaca się wybrać? (Wiem że studia.net/informatyka uczy się samemu ale zakładając że któraś z uczelni ma poszerzyć moje horyzonty to która to będzie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Kierunki ze zbliżonej dziedziny. Zarówno jaki i inżynier i licencjat to ten sam poziom czyli studia 1 stopnia. Chyba że komuś zależy na samym stwierdzeniu. Wybierz to co Cię bardziej interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...