lukanio Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam wszystkich. Jestem tegorocznym maturzystą i chcę po szkole dalej studiować. Chciałem się dowiedzieć czy ciężko się dostać na Politechnikę Warszawską lub Uniwersytet Warszawski. Jestem dobry z matmy i po prostu ją lubię. Chciałbym właśnie ją studiować. Chcę się dowiedzieć czy mam jakieś szanse dostać się na wyżej wymienione uczelnie. Matmę podstawową napisałem na ponad 70 % , pisałem także rozszerzenie i tu jeśli dobrze pójdzie zdobyłem 40 %. Chciałem się dowiedzieć czy to wystarczy. Dziękuję z góry za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Cześć! powinno wystarczyć ale wszystko zależy od kierunku na który chciałbyś pójść, myślałeś już nad czymś konkretnie? Tutaj masz opisane kierunki techniczne w Wawie wraz z prezentacją uczelni które je prowadzą: http://warszawa.studia.net/techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...