MagdaW94 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Hej, od pazdziernika chce zaczac studia tylko nie mogę zdecywowac sie na konkretna uczelnie, interesuje mnie bankowość, finanse itp. Co sadzicie o Wyższej Szkole Bankowej? poroszę o opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 o WSB mam bardzo dobre zdanie, a gdzie szukasz tych studiów? jakie miasta wchodzą w grę? WSB daje duże możliowści rozwoju, ma dobre zaplecze i jest pewną uczelnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Właściwie nie znam tej uczelni, ale odkąd na WSB we Wrocławiu dostała się moja koleżanka, nie mam o niej dobrego zdania (o WSB a nie koleżance ;] ). Koleżanka zdała maturę z matmy na 30% i bez problemu dostała się na finanse i rachunkowość. Wiadomo, że to uczelnia prywatna i chodzi przede wszystkim o kasę.. Ale jakbym ja była rektorem takiej uczelni, to byłoby mi głupio przyjmować i wypuszczać na rynek pracy takich młotków. Oczywiścnie nie jestem i nie bedę rektorem, a to co napisałm nie dotyczy tylko uczeni prywatnych ale także publicznych.Podobno jesli się ukończy jakiś kierunek policealny w szkole TEB Edukacja, to ma się jakieś zniżki na WSB. Podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja ukończyłem rachunkowość w TEBie i faktycznie były jakieś zniżki. W tym co mówisz jest trochę prawdy, ale WSB jest specyficzna: po prostu ta uczelnia daje duże możliwości zdobycia wiedzy, ale czy Ty ją zdobędziesz to od Ciebie zależy. Zwróć uwagę, że jest masę uczelni, które co chwile odwołują zajęcia i nie mają odpowiedniej infrastruktury, co utrudnia zdobycie wiedzę, w WSB tak nie jest, jednak tutaj dużo zależy od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...