shaman Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Witajcie! Studenci, w jakich bankach macie konto? Które jest dla studenta najtańsze i najbardziej się opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja mam konto w banku zachodnim. Nie jestem do końca zadowolona, bo w moim obecnym miejscu zamieszkania jest bardzo mało bankomatów tego banku, a korzystająć z innych bankowatów płace prowizję 5zł (poza millenium- 1zł). Ostatnio jak coś załatwiałam w banku to proponowali mi konto studenckie, ale róźniło się ono od innych kont chyba tylko tym, że dzienny limit przelewów był wyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekAdm Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Z tego co kojarzę, to z WBK można było wypłacać bez prowizji w sieci Euronet (bardzo rozbudowanej). Sprawdź, bo pewien nie jestem. Poza tym nie lepsze będzie konto internetowe typu mBank lub Sync? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamileona Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Mam w PKO bp, jak mi zakładali, to jeszcze była w Euronecie prowizja, ale jak się teraz zakłada, to chyba już nie ma. mBank dużo znajomych ma i lubi. Gorzej jak są problemy i trzeba coś załatwić, bo wtedy zostaje chyba tylko infolinia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Z tego co kojarzę, to z WBK można było wypłacać bez prowizji w sieci Euronet (bardzo rozbudowanej). Sprawdź, bo pewien nie jestem. Poza tym nie lepsze będzie konto internetowe typu mBank lub Sync? W euronecie prowizja wynosi 5zł. Ale z tego co się dowiedziałam to też zalezy od konta. Ja mam takie dla osób poniżej 30 lat, bez regularnych dochodów i płacę jak wyżej napisałam. Za to moja mama ma konto dla osób z jakimś tam regularnym wpływem na konto i nie płaci prowizji przy korzystaniu z innych bankomatów. Podobno w ING nie płaci się prowizji, ale miesięcznie trzeba wydać konkretną kwotę płacąc karta. Jeśli ktoś żywi się tylko w biedronce, nie jest to prosty wymóg do spełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaja Metrowska Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Najlepiej w takim który oferuje darmowe przelewy, korzystanie z bankomatu oraz darmowe prowadzenie rachunku. Są to trzy najczęstrze usługi z których się korzysta i powinny być one darmowe w 100%. Tutaj znalazłam całkiem interesujący ranking kont osobistych (w tym studenckich). Idź tutaj abu go sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DorotaBR Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja mam w Alior Sync. Świetny bank, bo ich konto jest całkowicie bezpłatne, a wypłacać można w każdym kantorze. Gorzej z wpłatami niestety,bo to bank internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg91 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 ale nie musisz płacic w pko za konto! jakie masz zasady? ja nie place za karte nic bo musze wykonac 5 transakcji ta karta w miesiacu zbey byla za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albiceleste Argentino Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 ale nie musisz płacic w pko za konto! jakie masz zasady? ja nie place za karte nic bo musze wykonac 5 transakcji ta karta w miesiacu zbey byla za free Dokładnie, przy Koncie dla Młodych w PKO wystarczy pięć płatności kartą na dowolne kwoty i żadnej opłaty nie będzie. A kto teraz zdecyduje się na otwarcie konta dostanie podwójny bilet do kina, a wygrać może nawet samochód: http://bankobranie.blogspot.com/2014/09/bilet-do-kina-gwarantowany-nissan-na.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja mam konto w mBanku i na razie tak mi wygodnie. Nie planuję zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...