CruSH Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Cześć Jestem nowy na forum i prawdopodobnie przyszłym studentem. Mam pytanie odnośnie szans dostania się, czy ogólnie opłaca mi się próbować z następującymi wynikami z matur: polski podstawa(60%); matematyka podstawa(90%); angielski podstawa(90%); angielski rozszerzenie(70%); matematyka rozszerzona(30%); fizyka rozszerzona(50%) na kierunek Elektrotechniki i Telekomunikacji na PG i PP. Jestem w dobrej sytuacji gdyż skończyłem technikum na profilu teleinformatycznym, wiem że dobrze wybrałem i interesują mnie zagadnienia związane z tym zawodem. Jedyna moja obawa to możliwość niedostania się. Jeśli ktoś ma jakieś informacje odnośnie liczby punktów jakie trzeba było posiadać w poprzednich latach będę wdzięczny za podzielenie się tymi danymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Moim zdaniem to są wyniki które pozwalają pozytywnie patrzeć na rekrutację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...