loot Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Witam Jakie są średnie ceny wynajmu mieszkań w Zielonej Górze? Jakie to ceny za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekk Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ale nie napisałeś, jakie mieszkanie. Bo ceny za 2 pokojowe mieszkanie są niższe niż za 4 pokojowe, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winobranie.pl Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ceny są bardzo różne. Wydaje mi się, że za m2 wahają się między 1200 a 1500 - oczywiście już z mediami. Przynajmniej ja mam takie doświadczenia, ale wszystko zależy od tego, gdzie szukasz mieszkania i w jakim zostań inżynierem budowlanym rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redyktor Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Warto sobie porównać ceny choćby na tej stronie - domy w Zielonej Górze na KLIKmapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANiedzielska Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Niektóre mieszkania, w zależności od metrażu i standardu moge miec nawet o wiele wyższe ceny najmu + opłaty osobno. Opłaty rzadko wlicza się w ogóle w cenę najmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilkujadek Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Heja, ja mieszkam w mieszkaniu 40m2 za 500zł/mies. Internet mam bezpłatny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...