kozlov Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Witam Są takie uczelnie w Gdańsku z okien których widać morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caycee Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Z Politechniki na pewno nie, bo sprawdzałam, ale w zamian z budynku wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa mamy piękny widok na stadion PGE Arena (czasami tak się mieni w słońcu że ciężko się na wykładzie skupić), i w ogóle panoramę całego Gdańska. Uniwerek też jest za daleko od morza, żeby było coś widać, poza tym oni mają ogromny kampus więc nie budują do góry tylko wszerz Może jakaś uczelnia w Sopocie jest bliżej morza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSW Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Oczywiście, że jest taka uczlenia, z której widać morze, a nawet mieści sie 100 metrów od plaży. Zapraszamy na stronę gsw.gda.pl Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 chętnie wybrałabym się nad morze i studia w takich warunkach to musi być piękna sprawa, chociaż zimą może z morzem być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Najbliżej do morza na 100% ma GSW, właściwie ta Uczelnia mieści się na plaży. Latem muszą tam być wspaniałe wykłady. Ah, a ja byłem wiele razy na GSW i mają 100 m do morza, piękna piaszczysta plaża, las:) na pewno też imprezy studenckie na plaży:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patalka Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 dokladnie - GSW Wyzsza Szkola Gdansk http://www.gsw.gda.pl/ na wiosne jest super! A zima tez ma swoj klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...