veronaCapp Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Moje pytanie odnosi się do konkretnej sytuacji. Czy istnieje możliwość zmiany uczelni z UAM w poznan.studia.net na UM również w poznan.studia.net. Dodam, że studiuję biotechnologię i dokładniej chodzi mi o przeniesienie się z jednej uczelni po pierwszym roku na drugi rok do tej drugiej. Słyszałam już opinie, że szanse są raczej marne, a zależałoby mi na tym, żeby jednak taka zmiana była możliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Cześć, tak, szanse są marne ale są. Przede wszystkim wszystko zależy od zgody Dziekana na Wydziale na UM. Jeśli jego przekonasz to sprawę masz załatwioną. Weź pod uwagę, że wiele zależy czy tam będą wolne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiktt Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Jest szansa, warto spróbować. Zapytaj w dziekanacie, a najlepiej dziekana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Dziekan zawsze ma wyznaczony dyżur i to on o wszystkim decyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...