Domi Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Przykładowe studia na kierunku Podyplomówki z zarządzania instytucjami artystycznymi: http://www.ug.edu.pl/pl/info_dla_kand/kierunki/?tpl=/wf/zarz_instytucje1314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PannaPierniczkowa Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Czy ktoś może orientuje się jakie Podyplomówki z zarządzania trzeba skończyć, aby móc być dyrektorem w szkole? Chodzi mi o zwykłe liceum ogólnokształcące, a nie np. szkołę muzyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgośka Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Czy ktoś może orientuje się jakie zarządzanie trzeba skończyć, aby móc być dyrektorem w szkole? Chodzi mi o zwykłe liceum ogólnokształcące, a nie np. szkołę muzyczną. Chyba Podyplomówki z zarządzania instytucjami oświatowymi, ale to chyba podyplomowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PannaPierniczkowa Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Dziękuję! Znalazłam na uczelniach prywatnych specjalizacje na pedagogice- Podyplomówki z zarządzania w oświacie, niestety, to specjalizacja po tym kierunku, a nie same studia. Może rzeczywiście gdzieś podyplomowo. Początkowo jednak chyba zacznę i skończę (mam nadzieję swój- inny kierunek). Wracając do studia z zarządzania instytucjami artystycznymi. Uważacie, że po tym kierunku można znaleźć pracę, jeśli ktoś za bardzo nie interesuje się sztuką, a jedynie kierowaniem zespołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...