Andre26 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witajcie. Ogólnie to o co zapytam może brzmieć dziwnie, ale przyjąłem, że nie mam innego wyboru i postanowiłem napisać na forum. Mianowicie chciałbym kupić kwiaty dla wykładowczyni, powodów mam wiele. Zakochałem się, chciałbym ją przeprosić i podziękować. Tylko właśnie zastanawiam się czy wypada? Jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiktt Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Nie wypada, szczególnie jeśli zrobiłeś jej jakiś "przypał" (wnioskuję po przeprosinach) i ona nie odwzajemnia zainteresowania. W takim wypadku im mniej będziesz stwarzał okazji do kontaktu z wykładowczynią tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre26 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Właściwie to trochę się mną interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiktt Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zależy co znaczy to "trochę". Jak dasz jej kwiaty na uczelni to może być niezręcznie dla niej, więc ja bym odradzał przynajmniej na uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre26 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Mam takie odczucie, że właśnie powinienem to zrobić, tylko boje się trochę, że właśnie ona będzie sądzić, że raczej nie powinienem tego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Moim zdaniem nie warto. Na pewno nie na uczelni. Możesz się z nią umówić osobiście wówczas kwiaty są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiktt Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Na uczelni nie powinieneś, pamiętaj, że ona tam PRACUJE. Jak chcesz to spróbuj wziąć numer i spotkać się z nią w neutralnym miejscu - to będzie mniej niezręczna sytuacja szczególnie jeśli tylko sobie wmówiłeś, że jest zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...