Nicole Cholewa Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Nazywam się Nicole I nie dawno temu przyjechałam do Polski z Chicago. Gralam na scenie na uczelni w Stanach, to znaczy ze studiowałam w jednym kierunku, i w ciągu wolnego czasu, grałam w sztuce. Szukam czegoś podobnego w Polsce, ale nie mogę niczego znalesc. Czy są okazje dla osób którzy nie studiują w kierunku aktorstwa do grania na scenie? Dziękuję za odpowiedz i życzę miłego dnia! Nicole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Cześć, Do dyskusji o studiach zapraszam do odpowiednich działów. Tymczasem temat przenoszę. W Polsce to właśnie kierunek aktorstwo jest za to odpowiedzialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicole Cholewa Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 To znaczy ze wcale nie ma sposobności? Nigdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 nie wiem, nie rozumiem, co by to miało być. Aktorstwo, które nie nazywa się aktorstwem? Proszę poczytać o zbliżonych kierunkach tutaj: www.studia.net/artystyczne Może znajdzie coś Pani dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicole Cholewa Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Szczerze dziękuję, ale nie chodzi mi o studiach. Hm, jak mogę to wytłumaczyć.... Na przykład, w Stanach, osoby którzy mają pasje w zawodzie aktorskim (może studiowali kierunek, może nie, może tylko grali kiedyś w szkole podstawowej) piszą, organizują, i przedstawiają swoją własną prace. Nie zależy czy pracują jako aktorzy, czy są nauczyciele, lekarze, kto kolejek. Po prostu nie wystarczy im ani pieniędzy ani czasu żeby chodzić na studia aktorskie, to sami organizują przedstawienia dla siebie. Napiszą sztukę, sami muszą wystrojic scenę i znaleźć kostiumy, i używają bezpieczne strony internetowe żeby zgłosić audicje. Kto kolejek (znowu, nie zależy od doświadczenia lub dyplomy) może przyjść na te audycje, i wybrane osoby potem grają w sztuce. Chodzi mi o czymś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Jest coś takiego. Jest studium filmowe również w Łodzi. Jednak nie znam się za bardzo na takiej formie nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicole Cholewa Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Czy Pan zna osobę z którą mogę porozmawiać o tym tematu? I dziękuje bardzo za pomocy! Nie byłam pewna ze nawet dostane odpowiedz na pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 nie znam. Musisz znaleźć takie studium np. http://www.wssip.edu.pl/studium-aktorskie.php?m=6 i zadać im pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicole Cholewa Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Jasne. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...