Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Jak nalezy usunac swoj temat ? I jak usunac konto z portalu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Konto wystarczy zgłosić do mnie w wiadpmosci prywatnej. Tematów nie wolno usuwać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Też chcę usunąć konto a wiadomosci prywatnej do Ciebie nie da się wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Mm ten sam problem. Proszę usunąć moje konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joanna99 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Już można wysyłać wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechu Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 W dniu 6.09.2021 o 21:56, Łukasz napisał: Już można wysyłać wiadomości Czy można usunąć moje konto? Nie mogę wysłać wiadomości prywatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...