gumisiovy Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam, chciałbym zapytać o studiowanie kierunku fizjoterapia na AWF w Krakowie. Jak wygląda rekrutacja na studia zaoczne na tym kierunku? Czy również przeliczane są punkty z egzaminu maturalnego? Jeżeli tak, to czy ktoświe, jakie były progi? (nie mogę nigdzie znaleźć). Oraz jak wygląda nauka? Czy zajęcia odbywają się tylko w weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 myślę, że przyjmują wszystkich ze zdaną maturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumisiovy Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Chodziło mi raczej, czy są jakieś progi punktowe na studia zaoczne? Nie mogę tego nigdzie znaleźć, więc gdyby ktoś mógł pomóc to proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Nie ma progów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km1996 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Na AWF w Krakowie nie ma zaocznej fizjoterapii. Znajdziesz taki kierunek na SUM Wydział Nauk o Zdrowiu Katowice. Zajecia piątek/niedziela. W roku 2018, wymagany próg punktowy z matury rozszerzonej 30% (Studia na kierunku chemia lub biologia lub studiuj matmę lub fizyka). W roku 2017 na studia dzienne próg gwarantujący przyjęcie na fizjoterapię na SUM wynosił 47% z rozszerzenia. Na dzienne AWF Kraków 68% z rozszerzenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...