PlayerOne Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Witam! Z racji tego, że w najbliższym czasie będę bronił pracy inżynierskiej na kierunku BHP zastanawiam się jakie kroki podjąć po uzyskaniu tytuły inżyniera o ile oczywiście wszystko pójdzie zgodnie z planem. Potrzebuję porady w związku podjęciem studiów na II stopniu. Konkretnie chciałbym się dowiedzieć czy, aby po tym kierunku opłaca się iść na jakiekolwiek studia magisterskie II stopnia, które w jakiś sposób byłyby pokrewne z kierunkiem BHP studia podyplomowe i jednocześnie dawały jakieś perspektywy na przyszłość. Szczerze mówiąc żałuję teraz, że podjąłem się tych studiów, ale cóż należy dokończyć dzieło. Myślałem nad studiami z kierunkiem kształcenia: Transport, Inżynieria Produkcji, Podyplomówki z zarządzania i inżyniera produkcji na Politechnice Lubelskiej. Z góry dziękuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Pytanie czy po BHP studia podyplomowe będziesz mógł podjąć na II stopniu takie kierunki. Moim zdaniem lepiej zrobić coś z bezpieczeństwa na 2 stopniu, a z tych kierunków zrobić studia podyplomowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerOne Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Jakie konkretnie kierunki masz na myśli związane z bezpieczeństwem? Może jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Nie ma to takiego znaczenia. To Twoje preferencje i zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiolka Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Może jakieś bezpieczeństwo narodowe albo wewnętrzne? Ewentualnie na wsb widziałam, że jest w przygotowaniu inżynieria bezpieczeństwa i higiena pracy, może coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 raczej bym odradzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiolka Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Dlaczego? Mi się wydaje to ciekawym kierunkiem, no i jest ściśle powiązany z BHP studia podyplomowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 A co możesz robić po tych kierunkach lub co chcesz po nich robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...